vrijdag 29 januari 2010

Snoepwinkel

Laten we eerlijk zijn. Wij, hakende dames, zouden heel graag een wolwinkel om de hoek van de deur willen hebben.
Helaas, helaas, de realiteit is anders, heel anders.
Het zou zo fijn zijn: een winkel, waar ik heerlijk kan rondkijken, fantaseren over gehaakte tassen, dekens, kussens en sjaals en dan lang lopen aarzelen, omdat het zo moeilijk is een keuze te maken uit het grote aanbod.
Oooo, wat zou ik graag zo een wolwinkel in de buurt hebben! Kan je je voorstellen?

Voor  mooie en kleurige garens zoek ik op internet. Ik heb er al diverse keren aankopen gedaan. Ik had geluk, de garens voldeden aan mijn verwachting en de prijs was ook goed.
En toch wil ik eigenlijk het garen zien en voelen, voordat ik het koop.

In mijn lijst met blogs vind je deze link: Will's Wools
Regelmatig kijk ik op dit blog om te zien of er iets nieuws is. De laatste paar dagen heeft hij weer foto's geplaatst van mooie kleurrijke garens. En ik ben er waanzinnig verliefd op. Ik vind het zo jammer, dat zijn snoepwinkel 100 km bij mij vandaan is.........

3 opmerkingen:

 1. Wij hebben hier een piepklein hobbywinkeltje, waar ze naast hobbyspullen ook garens verkopen. Ik heb daar afgelopen week Catania katoen gekocht, want ik had in een van je vorige logjes gelezen dat jij dat ook had gekocht en dat het zulk prettig garen was om mee te haken.Dank je nog wel voor de tip, want nu heb ik mooi garen voor de kussenhoezen die ik wil gaan haken ( nadat ik eerst nog een poppetruitje voor het kleinkind van een vriendin moet haken en een kraagje voor mjn moeder en pannenlappen voor onszelf, want de één van onze pannenlappen was in de fik gevlogen). ;-).
  Groetjes, Catherine.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I wich You a lovely weekend! And thank You for visiting my blog!
  Kamomilla

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I am like you Karin, I REALLY need to feel the yarn and see the colours before I buy :-)

  BeantwoordenVerwijderen